Brands

Goldwell (for color)
Na jarenlange ervaring met het merk Goldwell voor kleuringen, heb ik ervoor gekozen om hier weer mee aan de slag te gaan in The DBHairbar.
Door vele trainingen te hebben gevolgd bij Goldwell, mag ik mij inmiddels Mastercolorist noemen, en kan ik de mooiste kleuren creëren. Ik blijf mezelf steeds verder ontwikkelen middels de trainingen bij Goldwell, zodat ik altijd up to date kan blijven met de nieuwste technieken en behandelingen.

Na veel research voor een exclusief merk, ben ik gevallen voor de productenlijn van Noir Stockholm. Producten van Noir Stockholm zijn gebaseerd op de meest rauwe, natuurlijke ingrediënten. Het resultaat is een exclusieve lijn van zowel uniek verzorgende, lichtgewicht shampoos, conditioners en maskers, als van super verzorgende en buitengewoon effectieve styling producten.
Alle producten kunnen met elkaar worden gecombineerd om zo een persoonlijke routine voor iedereen te kunnen creëren.
Ik ben van mening dat veel Nederlandse vrouwen dezelfde haarstructuur hebben als vrouwen uit Scandinavische landen en dat Noir Stockholm daardoor heel goed aansluit op de wensen en behoeften van onze cliënten. Het prachtige design en de heerlijke geuren van Noir Stockholm, maakt dat ik dit merk met veel trots in The DBHairbar presenteer!

Olaplex is ontwikkeld door Dr. Eric Pressly en Craig Hawker, twee van ‘s werelds meest toonaangevende scheikundigen. Dit ‘Dream Team’ heeft een chemische verbinding uitgevonden bestaande uit maar één ingrediënt, zonder siliconen en olie. Olaplex koppelt gebroken verbindingen in het haar voor, tijdens en na kleurbehandelingen.
Olaplex herstelt het haar zodat het prachtig valt, sterk en gezond blijft, en makkelijk te stylen is eenmaal thuis. Ik ben erg enthousiast over het gebruik en ben er trots op Olaplex in het assortiment van The DBHairbar op te kunnen nemen!